[UAntwerpen] Inzicht verwerven in de huidige interculturele competenties van leerkrachten : Vragenlijst

Tips of vragen over GOK-ondersteuning, zorgbeleid, ...

Moderator: hilde.warreyn

MichielUA
gebruiker
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 Jun 2017 15:00

[UAntwerpen] Inzicht verwerven in de huidige interculturele competenties van leerkrachten : Vragenlijst

Berichtdoor MichielUA » 15 Jun 2017 15:55

Beste leerkracht,

In het kader van het Europees ACCORD-Project is de Universiteit Antwerpen op zoek naar leerkrachten (buitengewoon) secundair onderwijs binnen de regio Vlaanderen voor het invullen van een vragenlijst.

ACCORD staat voor ‘Attain Cultural integration through COnflict skill Resolution Development’. Het project houdt zich primair bezig met de ontwikkeling van een elektronisch instrument om leerkrachten te ondersteunen in het omgaan met interetnische conflicten binnen de school.

Het is in het kader van dit project dat wij uw medewerking heel erg zouden kunnen gebruiken. We zoeken immers leerkrachten binnen het (buitengewoon) secundair onderwijs (alle graden en vakken) die een vragenlijst zouden willen invullen. De vragenlijst kan je terugvinden via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... rm?c=0&w=1

De vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten om in te vullen en is volledig anoniem. Ook is er een inleiding toegevoegd bij de vragenlijst voor zij die graag meer informatie wensen over het project en het specifieke doel van de vragenlijst.

Indien jullie verdere opmerkingen en vragen hebben over het project/de vragenlijst mag je Michiel Lippens altijd contacteren via volgend e-mail adres (michiel.lippens@uantwerpen.be) of jullie kunnen hem ook altijd bereiken op volgende telefoonnummers: 03.265.59.52 of 0475.48.85.79.

Ten slotte geldt het credo dat hoe meer respondenten de vragenlijst invullen hoe een beter beeld wij krijgen op de concrete situatie van leerkrachten (buitengewoon) secundair onderwijs binnen Vlaanderen. Daarom nodigen we je graag uit de vragenlijst door te sturen naar collega’s!

Alvast zeer erg bedankt voor jullie tijd en nog veel succes met de laatste loodjes van het huidig schooljaar!

Met vriendelijke groet,

Michiel Lippens

Terug naar

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten